20.2.2020

 

SMJK:n uutiskirje, helmikuu 2020

 

Jäsenmaksu

 

Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat edelleen myynnissä verkkokaupassa osoitteessa https://www.suomifanit.com/jasenmaksu.html . Vuoden 2019 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 15 eurolla 29.2.2020 saakka. Muille jäsenyyden hinta on 20 euroa. Kannattaa siis uusia jäsenyys pian, jos haluaa selvitä edullisemmalla hinnalla ja varmistaa jäsenyyden katkeamattoman voimassaolon. Voidaksesi maksaa jäsenmaksun sinun pitää olla kirjautuneena sisään verkkokauppaan. Vuoden 2020 jäsenmaksun maksaminen on ehdoton edellytys sille, että voit ostaa lippuja vuoden 2020 maaotteluihin SMJK:n katsomoon.

 

Jäsenmaksun suuruus vahvistettiin 18.12.2019 pidetyssä SMJK:n syyskokouksessa.

 

Futsalin MM-jatkokarsintaottelut

 

Suomi pelaa Serbiaa vastaan kaksiosaisen futsalin MM-jatkokarsinnan. Ensimmäinen osaottelu pelataan 9.4. Serbian Nišissä. Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan sunnuntaina 12.4. Vantaan Energia Areenalla 16:00. Kotikentällä pelattavaan toiseen osaotteluun on SMJK:lle varattu oma katsomo. Tiedotamme myöhemmin erikseen, miten lipunmyynti SMJK:n katsomoon ja muut käytännön järjestelyt otteluun hoidetaan.

Jäsenkortit

 

Kaikille 18.1.2020 mennessä jäseneksi liittyneille on tilattu mobiilijäsenkortti. Tämän jälkeen liittyneiden jäsenkorttiasiat pyritään samaan kuntoon mahdollisimman pian. Linkki mobiilikorttiin tulee tekstiviestinä jäsenrekisterissä olevaan puhelinnumeroon. Ongelmatilanteissa voit kysyä lisätietoja toiminnanjohtaja Jussi Hartikaiselta: jussi.hartikainen@suomifanit.com .

 

Mobiilikortin tiedoissa näkyvät jatkuvasti voimassa olevat jäsenedut Elmo Sport Bistrossa ja O'Learys Kukontorilla. Muiden yhteistyökumppaneiden jäsenetujen osalta neuvottelut ovat toistaiseksi kesken.

 

Puola-vierasottelu Wroclawissa 27.3.2020 ja lipunmyynti

 

Suomi kohtaa harjoitusottelussa Puolan Wroclawissa perjantaina 27.3.2020. Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 17€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

 

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/GmgnbMeE65UDTMVGA. Lippujen myynti päättyy tänään 20.2. klo 20:00.

 

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

 

Ranska-vierasottelu Lyonissa 31.3.2020 ja lipunmyynti

 

Lyonissa 31.3.2020 pelattavan Ranska - Suomi -harjoitusottelun liput nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 20€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

 

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/mtEHkFkkEDgTgNGA6. Liput toimitetaan vain matkustustietolomakkeen täyttäneille.

 

Lippujen myynti päättyy 26.2. klo 20:00.

 

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

 

Ruotsi-vierasottelu Solnassa

 

Suomi kohtaa Ruotsin harjoitusottelussa Ruotsin Solnassa torstaina 4.6.2020. Liput tähän otteluun eivät ole vielä myynnissä. SMJK tiedottaa lipunmyyntijärjestelyistä ja muusta mahdollisesta ohjelmasta ottelupaikkakunnalla sitten, kun nämä ovat selvinneet.

 

Suomi-Viro 7.6. Tampereella

 

Tampereen Ratinassa Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa harjoitusottelussa Viron sunnuntaina 7.6.2020. Ottelun alkamisajaksi Palloliitto on vahvistanut 16:00. Pääsyliput tulevat mahdollisesti myyntiin helmikuun aikana. SMJK on luonnollisesti paikalla tässäkin kotiottelussa. Lipunmyynnistä fanikatsomoon tiedotetaan tarkemmin heti, kun yksityiskohdat ovat selvillä. Ohjeisohjelmasta ottelupaikkakunnalla tiedotetaan sitä mukaa, kun asiat saadaan lyötyä lukkoon.

 

SMJK:n charter-lennot EM-kisoihin

 

SMJK:n verkkokaupassa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi on nyt myynnissä charter-lennot reiteille Helsinki-Kööpenhamina ja Kööpenhamina-Pietari. Käy tutustumassa valikoimaan, katso lisätiedot ja varmista oma paikkasi heti. Huomioithan, että vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetään tuntuvat alennukset normaalihinnoista eli kannattaa kirjautua sisään ja huolehtia, että jäsenmaksu on kunnossa.

 

SMJK:n tilausjuna Pietariin

 

SMJK:n junat Pietariin myynnissä nyt kaikille halukkaille osoitteessa: www.pohjoiskaarre.fi , käy katsomassa sieltä lisätiedot ja aikataulut.

 

Bussikyydit Pietariin

 

SMJK järjestää bussikyytejä reiteillä Tampere-Lahti-Kouvola-Pietari, Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Lappeenranta-Pietari, Turku-Helsinki-Pietari ja Helsinki-Pietari. EM-kisojen otteluita Venäjä-Suomi ja Belgia-Suomi silmällä pitäen. Meno-paluukyytien lisäksi yhdensuunnan busseja on tarjolla kaikilta edellä mainituilta paikkakunnilta. Lisätiedot ja hinnat voit tarkistaa osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi, huomioithan myös näissä vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetyt tuntuvat alennukset normaalihinnoista.

 

Verkkokauppaan osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi -kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin mikä on käytössä sivustolla www.suomifanit.com . Jos et löydä netistä vastausta haluamiisi kysymyksiin, niin tarvittaessa voit vielä kysyä lisätietoja sekä lennoista, junista että bussikyydeistä osoitteesta: lennot@suomifanit.com.

 

Kansojen liiga-arvontatilaisuus

 

Kansojen liigan vuoden 2020 lohkoarvontatilaisuus järjestetään 3.3. Amsterdamissa. Tilaisuus alkaa 19:00 Suomen aikaa. Mahdollisimman pian arvontatilaisuuden jälkeen pyritään sopimaan vuoden 2020 Kansojen Liigan ohjelma – näin ollen siis A-maajoukkueen syksyn 2020 vastustajat ja ottelupäivät, sekä esimerkiksi remontoidulle Olympiastadionille ensi syksynä tulevat vastustajajoukkueet, vahvistuvat tuossa yhteydessä. SMJK ei järjestä yhteistä arvonnan seuraamistilaisuutta arvonnasta. Arvontakorit ja muut asiaan liittyvät yksityiskohdat voi tarkastaa osoitteesta:

 

https://www.uefa.com/uefanationsleague/news/0258-0e2c81a543f9-6ea26061c2b5-1000--2020-21-league-phase-draw/

 

Naisten maajoukkueen kevään ohjelma

 

Naisten maajoukkue osallistuu maaliskuussa Larnakassa Cyrprus Cupiin, missä vastaantulevat Tshekki, Thaimaa ja Slovakia. EM-karsintaurakka jatkuu huhtikuussa 10. päivä Portugalia vastaan Vaasassa sekä 14.päivä vierasottelulla Kyprosta vastaan. 9.6. Suomi kohtaa Helsingin Bolt Arenalla Skotlannin ja syyskuussa on vuorossa vierasottelu Skotlantia vastaan. SMJK tiedottaa lähempänä ottelupäiviä kotiotteluiden lipunmyynti- ja katsomojärjestelyistä sekä SMJK:n osallistumisesta näihin otteluihin.

 

SMJK on liittynyt FSE:hen!

 

SMJK on liittynyt yleiseurooppalaiseen ”The Football Supporters Europe network (FSE)”-järjestöön. FSE on itsenäinen, edustuksellinen ja demokraattisesti organisoitu ruohonjuuri tason eurooppalaisten jalkapallokannattajien verkosto, jolla on jäseniä 48 maassa ympäri Eurooppaa. FSE:n Ingo Petz oli maanantaina 3.2. käymässä SMJK:n hallituksen kokouksessa.

 

Pohjoiskaarre Pale Ale

 

Pohjoiskaarre Pale Ale – jalkapallofanien panema olut jalkapallofaneille!

 

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry on tehnyt historiallisen arvokisapaikan kunniaksi oman oluen yhteistyössä Teerenpelin panimon kanssa. Pohjoiskaarre-niminen pale ale -olut tulee myytäväksi kevään aikana 2020 K-ryhmän vähittäiskauppoihin kautta maan sekä Teerenpelin omiin ravintoloihin.

 

Kyseessä on 4,4% raikas, hedelmäinen pale ale, humalina Motueka ja Azacca. Ravintoloihin olut on tarkoitus saada helmi-maaliskuun taitteessa, kauppoihin huhtikuussa. Neuvottelut ovat menossa, että juomaa saataisiin myös Kööpenhaminaan ja Pietariin myyntiin kisojen aikaan. Teerenpelin kanssa yhteistyössä tehdyn oluen tuloja ohjataan futiksen junioritoimintaan myöhemmin tarkemmin ilmoitettavalla tavalla. SMJK:n hallituksesta kävi edustus tekemässä olutta Lahdessa tammikuun alussa. Lue oluesta ja taustoista lisää: https://olutposti.fi/pohjoiskaarre-pale-ale/ tai https://www.sttinfo.fi/tiedote/pohjoiskaarre-pale-ale-jalkapallofanien-panema-olut-jalkapallofaneille?publisherId=69817815&releaseId=69873057&fbclid=IwAR0IAYMJuo_jz30FrN-_B1G2NAp6isVaPtwhDFZQWGYcQWOuypaayBpL23

 

Kippis!

 

Fanituotteet

 

Verkkokaupassa on myynnissä fanituotteita, käy tutustamassa tarjontaan osoitteessa https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html . SMJK:n jäsenetuna vuoden 2020 jäsenet saavat tilauksensa ilman postikuluja.

 

Jäsenlehti HuSe

 

Jäsenlehden seuraava numero ilmestyy maaliskuussa, sisältö on pitkälti jo kasassa ja loppusilausta vaille. Tätä seuraava numero on tarkoitus julkaista toukokuussa, hyvissä ajoin ennen EM-kisoja.

 

http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

http://www.pohjoiskaarre.fi