Maajoukkuejalkapalloilun ollessa nyt paljon esillä on hyvä ryhtyä toimiin varmistaakseen oma paikkansa SMJK:n katsomossa tulevissa MM-karsinnoissa. Suomi kohtaa Kosovon Turussa 5.9. ja Kroatian Tampereella 9.10. Jos haluat varmistaa oman paikkasi SMJK:n katsomossa, niin huolehdi siitä, että jäsenmaksusi vuodelle 2016 on maksettuna.

 

Koko karsintoja kattavaa kausikorttia ei ole tulossa myyntiin, sillä vuoden 2017 kotiotteluiden stadionit päätetään myöhemmin. Sen sijaan näihin kahteen syksyn kotimaaotteluun MM-karsinnoissa on tarjolla kahden ottelun lippupaketti. Paketin hinta on noin 25 prosenttia edullisempi kuin mitä liput olisivat erikseen ostettuina. Lippupaketit myydään Ticketmasterin kautta. SMJK:n vuoden 2016 jäsenmaksun maksaneet saavat siis sähköpostitse linkin, jonka kautta he voivat ostaa lippupaketin. Lipunmyynti SMJK:n katsomoon on rajoitettu ehdottomasti vain vuoden 2016 jäsenmaksun maksaneille ja paketteja voi ostaa vain yhden per jäsen. Jäsenmaksun voi maksaa SMJK:n sivuilla kirjautumalla sisään, valitsemalla korista tuotteen ”jäsenyys 2016” ja maksamalla sen.

 

Ensimmäisessä vaiheessa lipunostolinkki lähetetään kaikille niille, joilla oli jäsenmaksu maksettuna maanantaina 13.6. klo 19. Tämän jälkeen jäsenlista käydään läpi säännöllisesti, noin viikon välein, ja toimitetaan eteenpäin lipunostolinkin lähettämistä varten. Tätä kirjoitettaessa tiistaina 14.6.2016 ei linkkiä ole vielä lähetetty kenellekään eli lipunmyynti SMJK:n katsomoon ei näin ollen ole vielä alkanut.

 

Turussa SMJK on sijoittuneena Veritas Stadionin päätykatsomoon, katsomolohkoihin P - R. Tampereella, Ratinan Stadionilla, SMJK:n paikat ovat länsipuolen kaarteessa, C-katsomossa. Nähdään maaotteluissa! Mukavaa jalkapalloilullista kesänjatkoa kaikille!