SMJK:n matkajärjestelyt ovat edistyneet ja jo aiemmin ilmoitetun suunnitelman mukaisesti SMJK tulee ensi kesän EM-kisojen 2020 yhteydessä järjestämään seuraavat lennot:

Perjantaina 12.6. Helsingistä Kööpenhaminaan HEL-CPH (tarkka lähtöaika selviää myöhemmin).


Sunnuntain 14.6. ja maanantain 15.6. välinen yönä, lähtöaika noin klo 01:00 Kööpenhaminasta Helsinkiin CPH-HEL.


Maanantaina 15.6. Kööpenhaminasta Pietariin CPH-LED (lähtöaika selviää myöhemmin). Lentojen hinta on noin 300 €/väli/suunta.


Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, varaukset sähköpostitse osoitteeseen: (50 € peruutusmaksu) lennot@suomifanit.com ; maksutiedot toimitetaan sähköpostiin ilmoittautuneille erikseen. Verkkokauppa näille lennoille tullaan avaamaan tammikuun puolivälissä osoitteeseen www.pohjoiskaarre.fi . Siihen asti, kunnes lennot ovat siellä myynnissä, voi paikan varata sähköpostilla tarvitsematta maksaa varausmaksua.


Verkkokaupan avautuessa käyttöön on lennot maksettava kokonaisuudessaan 31.1. mennessä joko pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Jos lentoa ei ole maksettu tällöin, varatut paikat vapautetaan yleiseen myyntiin.


SMJK varaa oikeuden muuttaa lentojen tarkkoja hintoja matkustajamäärän tarkentuessa. Tässä ilmoitetut hinnat ovat suuntaa-antavia.