Pandemian aiheuttamat tapahtumasiirrot ja peruutukset ravistelevat koko urheilumaailmaa ja lisäksi tällä hetkellä suositellaan välttämään suurien yleisötilaisuuksien järjestämistä. SMJK seuraa tilannetta jatkuvasti ja tiedottaa, kun on jotain tiedotettavaa. Eri vaihtoehtoihin on varauduttu ja tässä tiedotteessa kerromme parhaamme mukaan tämänhetkisen tilanteen vaikutuksista toimintaamme.


2020 EM-kisat


Vuoden 2020 EM-kisojen mahdollisesta siirtämisestä myöhempään ajankohtaan ei ole vielä tullut päätöstä. Asiasta päätetään aikaisintaan tiistaina 17.3. järjestettävässä UEFA:n kokouksessa. SMJK on varautunut kaikkiin vaihtoehtoihin ja seuraa tilanteen kehittymistä. Jos kisat perutaan, Pohjoiskaarre Oy:n kautta ostetuista lennoista, junalipuista ja bussilipuista tullaan rahat palauttamaan täysimääräisesti. Jos kisat siirtyvät toiseen ajankohtaan, selvitetään vaihtoehtona myös mahdollisuutta vaihtaa aiemmin ostetut ja maksetut matkat näihin päivämääriin sopiviksi.


Puola – Suomi 27.3.


27.3. Wroclawissa pelattavaksi suunniteltu A-maaottelu Puola – Suomi on ilmoitettu pelattavaksi tyhjille katsomoille. Mahdollista, jopa todennäköistä, on että ottelu perutaan kokonaan. SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä lippurahojen palatukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .


Ranska – Suomi 31.3.


31.3. Lyonissa pelattavaksi suunniteltu A-maaottelu Ranska – Suomi on ilmoitettu pelattavaksi tyhjille katsomoille ja siirretty Lyonista Stade Denis´n Stade de Francelle. Mahdollista, jopa todennäköistä, on että ottelu perutaan kokonaan. SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä lippurahojen palatukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .


Kevätkokous siirtyy


Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi SMJK:n sääntömääräinen kevätkokous siirtyy järjestettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tarkemmista kevätkokouksen järjestelyistä ja uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin erillisessä kokouskutsussa.


Futsalmaaottelut Serbia-Suomi ja Suomi-Serbia


Huhtikuun 9. ja 12. päivälle asetetut futsalin miesten MM-karsinnan playoff-ottelut Serbia – Suomi ja Suomi – Serbia siirtyvät pelattavaksi myöhemmin. 12.4. Vantaalla pelattavaksi tarkoitetun Suomi – Serbia maaotteluun SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä mahdolliseen lippurahojen palautukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .


Kesäkuun maaottelut


Kesäkuulle A-maajoukkueen ohjelmassa on kaksi maaottelua eli Solnassa 4.6. pelattavaksi suunniteltu Ruotsi – Suomi ja 7.6. Tampereella pelattavaksi suunniteltu Suomi – Viro. Näiden otteluiden siirtämisestä ei ole vielä tietoa. Palloliitto on siirtänyt Viroa vastaan kotona pelattavaan maaottelun yleistä lipunmyynnin aloitusta myöhempään ajankohtaan, eikä myöskään SMJK näin ollen ole aloittamassa tällä erää lipunmyyntiä kyseiseen otteluun. SMJK seuraa tilanteen kehittymistä ja tiedottaa myöhemmin näiden otteluiden järjestelyistä.


Naisten EM-karsinnat


Naisten EM-karsintojen alkuperäisen otteluohjelman siirrosta ei ole vielä ilmoitettu. Joka tapauksessa on varauduttava siihen, että tulevia otteluita ei pystytä pelaamaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.


http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

http://www.pohjoiskaarre.fi