Tuotteet 1-10 / 209

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

UEFA on tehnyt odotetun päätöksen ja siirtänyt EM-kisojen lopputurnauksen pois vuoden 2020 kesältä vuoden 2021 kesälle. Tarkkoja otteluiden alkamisaikoja ei ole vielä virallisesti vahvistettu. UEFA on lähettänyt tänään ottelulippuja ostaneille sähköpostia ja ostetut otteluliput pysyvät voimassa myös siirrettynä uutena ajankohtana. Jos uusi aika ei kuitenkaan sovi, niin niistä saa rahat halutessaan takaisin. Lippuasiat hoidetaan kuitenkin UEFA:n kautta, eivätkä nämä ole SMJK:n vastuulla.

SMJK:n toiminnanjohtaja on myös tänään kommentoinut asiaa televisiossa ja kannanoton voi kuulla ajasta 26:01 alkaen https://areena.yle.fi/1-50475412

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

Pandemian aiheuttamat tapahtumasiirrot ja peruutukset ravistelevat koko urheilumaailmaa ja lisäksi tällä hetkellä suositellaan välttämään suurien yleisötilaisuuksien järjestämistä. SMJK seuraa tilannetta jatkuvasti ja tiedottaa, kun on jotain tiedotettavaa. Eri vaihtoehtoihin on varauduttu ja tässä tiedotteessa kerromme parhaamme mukaan tämänhetkisen tilanteen vaikutuksista toimintaamme.


2020 EM-kisat


Vuoden 2020 EM-kisojen mahdollisesta siirtämisestä myöhempään ajankohtaan ei ole vielä tullut päätöstä. Asiasta päätetään aikaisintaan tiistaina 17.3. järjestettävässä UEFA:n kokouksessa. SMJK on varautunut kaikkiin vaihtoehtoihin ja seuraa tilanteen kehittymistä. Jos kisat perutaan, Pohjoiskaarre Oy:n kautta ostetuista lennoista, junalipuista ja bussilipuista tullaan rahat palauttamaan täysimääräisesti. Jos kisat siirtyvät toiseen ajankohtaan, selvitetään vaihtoehtona myös mahdollisuutta vaihtaa aiemmin ostetut ja maksetut matkat näihin päivämääriin sopiviksi.


Puola – Suomi 27.3.


27.3. Wroclawissa pelattavaksi suunniteltu A-maaottelu Puola – Suomi on ilmoitettu pelattavaksi tyhjille katsomoille. Mahdollista, jopa todennäköistä, on että ottelu perutaan kokonaan. SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä lippurahojen palatukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .


Ranska – Suomi 31.3.


31.3. Lyonissa pelattavaksi suunniteltu A-maaottelu Ranska – Suomi on ilmoitettu pelattavaksi tyhjille katsomoille ja siirretty Lyonista Stade Denis´n Stade de Francelle. Mahdollista, jopa todennäköistä, on että ottelu perutaan kokonaan. SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä lippurahojen palatukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .


Kevätkokous siirtyy


Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi SMJK:n sääntömääräinen kevätkokous siirtyy järjestettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tarkemmista kevätkokouksen järjestelyistä ja uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin erillisessä kokouskutsussa.


Futsalmaaottelut Serbia-Suomi ja Suomi-Serbia


Huhtikuun 9. ja 12. päivälle asetetut futsalin miesten MM-karsinnan playoff-ottelut Serbia – Suomi ja Suomi – Serbia siirtyvät pelattavaksi myöhemmin. 12.4. Vantaalla pelattavaksi tarkoitetun Suomi – Serbia maaotteluun SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä mahdolliseen lippurahojen palautukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .


Kesäkuun maaottelut


Kesäkuulle A-maajoukkueen ohjelmassa on kaksi maaottelua eli Solnassa 4.6. pelattavaksi suunniteltu Ruotsi – Suomi ja 7.6. Tampereella pelattavaksi suunniteltu Suomi – Viro. Näiden otteluiden siirtämisestä ei ole vielä tietoa. Palloliitto on siirtänyt Viroa vastaan kotona pelattavaan maaottelun yleistä lipunmyynnin aloitusta myöhempään ajankohtaan, eikä myöskään SMJK näin ollen ole aloittamassa tällä erää lipunmyyntiä kyseiseen otteluun. SMJK seuraa tilanteen kehittymistä ja tiedottaa myöhemmin näiden otteluiden järjestelyistä.


Naisten EM-karsinnat


Naisten EM-karsintojen alkuperäisen otteluohjelman siirrosta ei ole vielä ilmoitettu. Joka tapauksessa on varauduttava siihen, että tulevia otteluita ei pystytä pelaamaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.


http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

http://www.pohjoiskaarre.fi

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

Suuren kiinnostuksen kohteena olevat liput futsalin MM-jatkokarsintaotteluun Serbiaa vastaan 12.4. tulevat myyntiin huomenna, 11.3., klo 20.00. Lippuja on rajallinen määrä. Lipun ostaaksesi kiintiöstämme, tulee vuoden 2020 jäsenmaksu olla maksettuna. Jäsenmaksu ja lippu molemmat osoitteesta https://www.suomifanit.com/. Lippuja myydään yksi/jäsen. Lipun hinta 15 €.

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

20.2.2020

 

SMJK:n uutiskirje, helmikuu 2020

 

Jäsenmaksu

 

Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat edelleen myynnissä verkkokaupassa osoitteessa https://www.suomifanit.com/jasenmaksu.html . Vuoden 2019 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 15 eurolla 29.2.2020 saakka. Muille jäsenyyden hinta on 20 euroa. Kannattaa siis uusia jäsenyys pian, jos haluaa selvitä edullisemmalla hinnalla ja varmistaa jäsenyyden katkeamattoman voimassaolon. Voidaksesi maksaa jäsenmaksun sinun pitää olla kirjautuneena sisään verkkokauppaan. Vuoden 2020 jäsenmaksun maksaminen on ehdoton edellytys sille, että voit ostaa lippuja vuoden 2020 maaotteluihin SMJK:n katsomoon.

 

Jäsenmaksun suuruus vahvistettiin 18.12.2019 pidetyssä SMJK:n syyskokouksessa.

 

Futsalin MM-jatkokarsintaottelut

 

Suomi pelaa Serbiaa vastaan kaksiosaisen futsalin MM-jatkokarsinnan. Ensimmäinen osaottelu pelataan 9.4. Serbian Nišissä. Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan sunnuntaina 12.4. Vantaan Energia Areenalla 16:00. Kotikentällä pelattavaan toiseen osaotteluun on SMJK:lle varattu oma katsomo. Tiedotamme myöhemmin erikseen, miten lipunmyynti SMJK:n katsomoon ja muut käytännön järjestelyt otteluun hoidetaan.

Jäsenkortit

 

Kaikille 18.1.2020 mennessä jäseneksi liittyneille on tilattu mobiilijäsenkortti. Tämän jälkeen liittyneiden jäsenkorttiasiat pyritään samaan kuntoon mahdollisimman pian. Linkki mobiilikorttiin tulee tekstiviestinä jäsenrekisterissä olevaan puhelinnumeroon. Ongelmatilanteissa voit kysyä lisätietoja toiminnanjohtaja Jussi Hartikaiselta: jussi.hartikainen@suomifanit.com .

 

Mobiilikortin tiedoissa näkyvät jatkuvasti voimassa olevat jäsenedut Elmo Sport Bistrossa ja O'Learys Kukontorilla. Muiden yhteistyökumppaneiden jäsenetujen osalta neuvottelut ovat toistaiseksi kesken.

 

Puola-vierasottelu Wroclawissa 27.3.2020 ja lipunmyynti

 

Suomi kohtaa harjoitusottelussa Puolan Wroclawissa perjantaina 27.3.2020. Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 17€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

 

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/GmgnbMeE65UDTMVGA. Lippujen myynti päättyy tänään 20.2. klo 20:00.

 

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

 

Ranska-vierasottelu Lyonissa 31.3.2020 ja lipunmyynti

 

Lyonissa 31.3.2020 pelattavan Ranska - Suomi -harjoitusottelun liput nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 20€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

 

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/mtEHkFkkEDgTgNGA6. Liput toimitetaan vain matkustustietolomakkeen täyttäneille.

 

Lippujen myynti päättyy 26.2. klo 20:00.

 

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

 

Ruotsi-vierasottelu Solnassa

 

Suomi kohtaa Ruotsin harjoitusottelussa Ruotsin Solnassa torstaina 4.6.2020. Liput tähän otteluun eivät ole vielä myynnissä. SMJK tiedottaa lipunmyyntijärjestelyistä ja muusta mahdollisesta ohjelmasta ottelupaikkakunnalla sitten, kun nämä ovat selvinneet.

 

Suomi-Viro 7.6. Tampereella

 

Tampereen Ratinassa Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa harjoitusottelussa Viron sunnuntaina 7.6.2020. Ottelun alkamisajaksi Palloliitto on vahvistanut 16:00. Pääsyliput tulevat mahdollisesti myyntiin helmikuun aikana. SMJK on luonnollisesti paikalla tässäkin kotiottelussa. Lipunmyynnistä fanikatsomoon tiedotetaan tarkemmin heti, kun yksityiskohdat ovat selvillä. Ohjeisohjelmasta ottelupaikkakunnalla tiedotetaan sitä mukaa, kun asiat saadaan lyötyä lukkoon.

 

SMJK:n charter-lennot EM-kisoihin

 

SMJK:n verkkokaupassa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi on nyt myynnissä charter-lennot reiteille Helsinki-Kööpenhamina ja Kööpenhamina-Pietari. Käy tutustumassa valikoimaan, katso lisätiedot ja varmista oma paikkasi heti. Huomioithan, että vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetään tuntuvat alennukset normaalihinnoista eli kannattaa kirjautua sisään ja huolehtia, että jäsenmaksu on kunnossa.

 

SMJK:n tilausjuna Pietariin

 

SMJK:n junat Pietariin myynnissä nyt kaikille halukkaille osoitteessa: www.pohjoiskaarre.fi , käy katsomassa sieltä lisätiedot ja aikataulut.

 

Bussikyydit Pietariin

 

SMJK järjestää bussikyytejä reiteillä Tampere-Lahti-Kouvola-Pietari, Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Lappeenranta-Pietari, Turku-Helsinki-Pietari ja Helsinki-Pietari. EM-kisojen otteluita Venäjä-Suomi ja Belgia-Suomi silmällä pitäen. Meno-paluukyytien lisäksi yhdensuunnan busseja on tarjolla kaikilta edellä mainituilta paikkakunnilta. Lisätiedot ja hinnat voit tarkistaa osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi, huomioithan myös näissä vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetyt tuntuvat alennukset normaalihinnoista.

 

Verkkokauppaan osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi -kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin mikä on käytössä sivustolla www.suomifanit.com . Jos et löydä netistä vastausta haluamiisi kysymyksiin, niin tarvittaessa voit vielä kysyä lisätietoja sekä lennoista, junista että bussikyydeistä osoitteesta: lennot@suomifanit.com.

 

Kansojen liiga-arvontatilaisuus

 

Kansojen liigan vuoden 2020 lohkoarvontatilaisuus järjestetään 3.3. Amsterdamissa. Tilaisuus alkaa 19:00 Suomen aikaa. Mahdollisimman pian arvontatilaisuuden jälkeen pyritään sopimaan vuoden 2020 Kansojen Liigan ohjelma – näin ollen siis A-maajoukkueen syksyn 2020 vastustajat ja ottelupäivät, sekä esimerkiksi remontoidulle Olympiastadionille ensi syksynä tulevat vastustajajoukkueet, vahvistuvat tuossa yhteydessä. SMJK ei järjestä yhteistä arvonnan seuraamistilaisuutta arvonnasta. Arvontakorit ja muut asiaan liittyvät yksityiskohdat voi tarkastaa osoitteesta:

 

https://www.uefa.com/uefanationsleague/news/0258-0e2c81a543f9-6ea26061c2b5-1000--2020-21-league-phase-draw/

 

Naisten maajoukkueen kevään ohjelma

 

Naisten maajoukkue osallistuu maaliskuussa Larnakassa Cyrprus Cupiin, missä vastaantulevat Tshekki, Thaimaa ja Slovakia. EM-karsintaurakka jatkuu huhtikuussa 10. päivä Portugalia vastaan Vaasassa sekä 14.päivä vierasottelulla Kyprosta vastaan. 9.6. Suomi kohtaa Helsingin Bolt Arenalla Skotlannin ja syyskuussa on vuorossa vierasottelu Skotlantia vastaan. SMJK tiedottaa lähempänä ottelupäiviä kotiotteluiden lipunmyynti- ja katsomojärjestelyistä sekä SMJK:n osallistumisesta näihin otteluihin.

 

SMJK on liittynyt FSE:hen!

 

SMJK on liittynyt yleiseurooppalaiseen ”The Football Supporters Europe network (FSE)”-järjestöön. FSE on itsenäinen, edustuksellinen ja demokraattisesti organisoitu ruohonjuuri tason eurooppalaisten jalkapallokannattajien verkosto, jolla on jäseniä 48 maassa ympäri Eurooppaa. FSE:n Ingo Petz oli maanantaina 3.2. käymässä SMJK:n hallituksen kokouksessa.

 

Pohjoiskaarre Pale Ale

 

Pohjoiskaarre Pale Ale – jalkapallofanien panema olut jalkapallofaneille!

 

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry on tehnyt historiallisen arvokisapaikan kunniaksi oman oluen yhteistyössä Teerenpelin panimon kanssa. Pohjoiskaarre-niminen pale ale -olut tulee myytäväksi kevään aikana 2020 K-ryhmän vähittäiskauppoihin kautta maan sekä Teerenpelin omiin ravintoloihin.

 

Kyseessä on 4,4% raikas, hedelmäinen pale ale, humalina Motueka ja Azacca. Ravintoloihin olut on tarkoitus saada helmi-maaliskuun taitteessa, kauppoihin huhtikuussa. Neuvottelut ovat menossa, että juomaa saataisiin myös Kööpenhaminaan ja Pietariin myyntiin kisojen aikaan. Teerenpelin kanssa yhteistyössä tehdyn oluen tuloja ohjataan futiksen junioritoimintaan myöhemmin tarkemmin ilmoitettavalla tavalla. SMJK:n hallituksesta kävi edustus tekemässä olutta Lahdessa tammikuun alussa. Lue oluesta ja taustoista lisää: https://olutposti.fi/pohjoiskaarre-pale-ale/ tai https://www.sttinfo.fi/tiedote/pohjoiskaarre-pale-ale-jalkapallofanien-panema-olut-jalkapallofaneille?publisherId=69817815&releaseId=69873057&fbclid=IwAR0IAYMJuo_jz30FrN-_B1G2NAp6isVaPtwhDFZQWGYcQWOuypaayBpL23

 

Kippis!

 

Fanituotteet

 

Verkkokaupassa on myynnissä fanituotteita, käy tutustamassa tarjontaan osoitteessa https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html . SMJK:n jäsenetuna vuoden 2020 jäsenet saavat tilauksensa ilman postikuluja.

 

Jäsenlehti HuSe

 

Jäsenlehden seuraava numero ilmestyy maaliskuussa, sisältö on pitkälti jo kasassa ja loppusilausta vaille. Tätä seuraava numero on tarkoitus julkaista toukokuussa, hyvissä ajoin ennen EM-kisoja.

 

http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

http://www.pohjoiskaarre.fi

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

22.1.2020

Jäsenmaksu

 

Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat myynnissä verkkokaupassa osoitteessa https://www.suomifanit.com/jasenmaksu.html . Vuoden 2019 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 15 eurolla 29.2.2020 saakka. Muille jäsenyyden hinta on 20 euroa. Voidaksesi maksaa jäsenmaksun sinun pitää olla kirjautuneena sisään verkkokauppaan. Vuoden 2020 jäsenmaksun maksaminen on ehdoton edellytys sille, että voit ostaa lippuja vuoden 2020 maaotteluihin SMJK:n katsomoon.

 

Jäsenmaksun suuruus vahvistettiin 18.12.2019 pidetyssä SMJK:n syyskokouksessa.

SMJK:n hallitus vuodelle 2020

 

Syyskokouksessa SMJK:n hallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuodelle 2020 valittiin Joni Haltia, Samuli Voutila, Kimmo Elfvengren, Esko Orre, Alex Palmunoksa, Ville Valve, Marko Karvinen, Jussi Hartikainen, Janica Jaatinen ja Aaro Kuivalainen.

 

Varajäseniksi valittiin Ilari Kattilakoski, Piritta Gurung, Sami Kääriäinen ja Tiina Eerikäinen.

 

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa Joni Haltia valittiin puheenjohtajaksi ja Marko Karvinen varapuheenjohtajaksi. Samuli Voutila toimii rahastonhoitajana, Kimmo Elfvengren tapahtumavastaavana, Ville Valve tifovastaavana, Alex Palmunoksa fanituotevastaavana, Esko Orre teknisenä vastaavana, Janica Jaatinen vastaa yhdistyksen näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa ja Aaro Kuivalainen toimii sihteerinä sekä viestintävastaavana. Jussi Hartikaisen tehtävänkuva jätettiin toistaiseksi täsmentämättä. Sami Kääriäinen vastaa kotimaan bussikuljetuksista, Piritta Gurung junioriyhteistyöstä sekä naisten maajoukkueeseen liittyvistä tapahtumista. Ilari Kattilakoski ja Tiina Eerikäinen ovat asiantuntijajäseniä.

 

Jäsenkortit

 

Kaikille 18.1.2020 mennessä jäseneksi liittyneille on tilattu mobiilijäsenkortti. Linkki mobiilikorttiin tulee tekstiviestinä jäsenrekisterissä olevaan puhelinnumeroon. Ongelmatilanteissa voit kysyä lisätietoja toiminnanjohtaja Jussi Hartikaiselta: jussi.hartikainen@suomifanit.com .

 

Mobiilikortin tiedoissa näkyvät jatkuvasti voimassa olevat jäsenedut Elmo Sport Bistrossa ja O'Learys Kukontorilla. Muiden yhteistyökumppaneiden jäsenetujen osalta neuvottelut ovat toistaiseksi kesken.

Toiminnanjohtajan nimitys

 

SMJK:n toiminnanjohtajaksi on 1.1.2020 alkaen nimitetty Jussi Hartikainen. Toiminnanjohtajan nimitys on määräaikainen ja on tällä erää voimassa 31.7.2020 asti. Työsuhteen ollessa voimassa Hartikainen ei ole jäsenenä SMJK:n hallituksessa.

 

Puola-vierasottelu Wroclawissa 27.3.2020 ja lipunmyynti

 

Suomi kohtaa harjoitusottelussa Puolan Wroclawissa perjantaina 27.3.2020. Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 17€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

 

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/GmgnbMeE65UDTMVGA. Lippujen myynti päättyy 20.2. klo 20:00.

 

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

 

Ranska-vierasottelu Lyonissa 31.3.2020 ja lipunmyynti

 

Lyonissa 31.3.2020 pelattavan Ranska - Suomi -harjoitusottelun liput nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 20€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/mtEHkFkkEDgTgNGA6. Liput toimitetaan vain matkustustietolomakkeen täyttäneille.

 

Lippujen myynti päättyy 26.2. klo 20:00.

 

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

 

Ruotsi-vierasottelu Solnassa

 

Suomi kohtaa Ruotsin harjoitusottelussa Ruotsin Solnassa torstaina 4.6.2020. Liput tähän otteluun eivät ole vielä myynnissä. SMJK tiedottaa lipunmyyntijärjestelyistä ja muusta mahdollisesta ohjelmasta ottelupaikkakunnalla sitten, kun nämä ovat selvinneet.

 

Suomi-Viro 7.6. Tampereella

 

Tampereen Ratinassa Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa harjoitusottelussa Viron sunnuntaina 7.6.2020. Ottelun alkamisajaksi Palloliitto on vahvistanut 16:00. Pääsyliput tulevat myyntiin helmikuun aikana. SMJK on luonnollisesti paikalla tässäkin kotiottelussa. Lipunmyynnistä fanikatsomoon tiedotetaan tarkemmin heti, kun yksityiskohdat ovat selvillä. Ohjeisohjelmasta ottelupaikkakunnalla tiedotetaan sitä mukaa, kun asiat saadaan lyötyä lukkoon.

SMJK:n charter-lennot EM-kisoihin

 

SMJK:n verkkokaupassa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi on nyt myynnissä charter-lennot reiteille Helsinki-Kööpenhamina, Kööpenhamina-Pietari ja Kööpenhamina-Helsinki. Käy tutustumassa valikoimaan, katso lisätiedot ja varmista oma paikkasi heti. Huomioithan, että vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetään tuntuvat alennukset normaalihinnoista eli kannattaa kirjautua sisään ja huolehtia, että jäsenmaksu on kunnossa. Bussikyydit Pietariin

 

SMJK järjestää myös bussikyytejä sekä Turusta Helsingin ja Karhulan kautta Pietariin että Kuopiosta Varkauden, Mikkelin ja Lappeenrannan kautta Pietariin EM-kisojen otteluita Venäjä-Suomi ja Belgia-Suomi silmällä pitäen. Meno-paluukyytien lisäksi yhdensuunnan busseja on tarjolla kaikilta edellä mainituilta paikkakunnilta. Lisätiedot ja hinnat voit tarkistaa osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi, huomioithan myös näissä vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetyt tuntuvat alennukset normaalihinnoista.

 

Verkkokauppaan osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi -kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin mikä on käytössä sivustolla www.suomifanit.com . Jos et löydä netistä vastausta haluamiisi kysymyksiin, niin tarvittaessa voit vielä kysyä lisätietoja sekä lennoista että bussikyydeistä osoitteesta: lennot@suomifanit.com.

Pohjoiskaarre Pale Ale

 

Pohjoiskaarre Pale Ale – jalkapallofanien panema olut jalkapallofaneille!

 

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry on tehnyt historiallisen arvokisapaikan kunniaksi oman oluen yhteistyössä Teerenpelin panimon kanssa. Pohjoiskaarre-niminen pale ale -olut tulee myytäväksi kevään aikana 2020 K-ryhmän vähittäiskauppoihin kautta maan sekä Teerenpelin omiin ravintoloihin.

 

Kyseessä on 4,4% raikas, hedelmäinen pale ale, humalina Motueka ja Azacca. Ravintoloihin olut on tarkoitus saada helmi-maaliskuun taitteessa, kauppoihin huhtikuussa. Neuvottelut ovat menossa, että juomaa saataisiin myös Kööpenhaminaan ja Pietariin myyntiin kisojen aikaan. Teerenpelin kanssa yhteistyössä tehdyn oluen tuloja ohjataan futiksen junioritoimintaan myöhemmin tarkemmin ilmoitettavalla tavalla. SMJK:n hallituksesta kävi edustus tekemässä olutta Lahdessa tammikuun alussa. Lue oluesta ja taustoista lisää: https://olutposti.fi/pohjoiskaarre-pale-ale/ tai https://www.sttinfo.fi/tiedote/pohjoiskaarre-pale-ale-jalkapallofanien-panema-olut-jalkapallofaneille?publisherId=69817815&releaseId=69873057&fbclid=IwAR0IAYMJuo_jz30FrN-_B1G2NAp6isVaPtwhDFZQWGYcQWOuypaayBpL23

 

Kippis!

 

Kisa EM-kisapaidasta

 

Onko juuri Sinulla mielessä poikkeuksellisen nerokas paitaidea, minkä haluaisit nähdä mahdollisimman monen suomifanin päällä? Onko visiosi upeista kiertuepaidoista aiemmin hukkunut kaikkien muiden ehdotusten alle? Onko Suomen historiallinen osallistuminen 2020 EM-kisoihin ollut pohjaton inspiraation lähde jo etukäteen?

 

SMJK järjestää kilpailun EM-kisapaidasta, lähetä mahdollisimman pitkälle viimeistelty kisapaitaehdotuksesi viimeistään 31.1.2020 osoitteeseen jussi.hartikainen@suomifanit.com ja olet mukana kilpailussa.

Palkintona on paitsi mainetta ja kunniaa, niin voittajalle myös pääsyliput jokaiseen vuoden 2020 Suomen miesten A-maajoukkueen Helsingissä ja Tampereella pelattavaan kotiotteluun SMJK:n katsomoon – sisältäen siis sekä harjoitusottelut että Kansojen Liigan. Yksi lippu per ottelu.

 

Hallitus valitsee kilpailun voittajan helmikuun aikana, minkä jälkeen tulos julkistetaan mahdollisimman pian.

 

Osallistumalla kilpailuun annat SMJK:lle oikeuden käyttää kuvaa yhdistyksen tiedotteissa sekä sosiaalisessa mediassa.

 

Fanituotteet

 

Verkkokaupassa on myynnissä fanituotteita, käy tutustamassa tarjontaan osoitteessa https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html . Talvikaudelle sopivia tuotteita ovat erilaisten huivien lisäksi myös esimerkiksi tumput, pipo ja heijastin. SMJK:n jäsenetuna vuoden 2020 jäsenet saavat tilauksensa ilman postikuluja.

 

Jäsenlehti HuSe

 

Jäsenlehden seuraava numero ilmestyy maaliskuussa, lehteen kirjoittamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä SMJK:n viestintävastaava Aaro Kuivalaiseen: aaro.kuivalainen@suomifanit.com . Uusia kirjoittajia ja näkökulmia maajoukkuejalkapalloon, kannattajakulttuuriin tai näitä sivuaviin asioihin kaivataan aina.

 

kuvat Tampereen maaotteluista: Juhani Järvenpää

 

http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

http://www.pohjoiskaarre.fi

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

Aika meidän tullut on. Haluatko matkustaa EM-kisoihin SMJK:n kyydissä?

 

Verkkokaupassa pohjoiskaarre.fi:ssä on nyt myynnissä kuljetukset Kööpenhaminaan ja Pietariin. Tarkemmat lisätiedot/aikataulut yms. löytyy osoitteesta: www.Pohjoiskaarre.fi. (HUOM! Verkkokaupassa toimii samat tunnukset kuin www.suomifanit.com:ssa.)

 

Lisätiedot ja kysymykset osoitteeseen: lennot@suomifanit.com.

 

HUOM! Bussien osalta yhdensuunnan kyydit ovat mahdollisia kysynnän ollessa riittävää. Näistä tiedotetaan erikseen helmikuun alussa.

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

Wroclawissa 27.3.2020 pelattavan Puola - Suomi -harjoitusottelun liput nyt myynnissä osoitteessa www.suomifanit.com. Lipun hinta on 17€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.


Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/GmgnbMeE65UDTMVGA. Lippujen myynti päättyy 20.2. klo 20.00.

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

Kisa EM-kisapaidasta

12.1.2020 14.56

Onko juuri Sinulla mielessä poikkeuksellisen nerokas paitaidea, minkä haluaisit nähdä mahdollisimman monen suomifanin päällä? Onko visiosi upeista kiertuepaidoista aiemmin hukkunut kaikkien muiden ehdotusten alle? Onko Suomen historiallinen osallistuminen 2020 EM-kisoihin ollut pohjaton inspiraation lähde jo etukäteen?


SMJK järjestää kilpailun EM-kisapaidasta, lähetä mahdollisimman pitkälle viimeistelty kisapaitaehdotuksesi viimeistään 31.1.2020 osoitteeseen jussi.hartikainen@suomifanit.com ja olet mukana kilpailussa.


Palkintona on paitsi mainetta ja kunniaa, niin voittajalle myös pääsyliput jokaiseen vuoden 2020 Suomen miesten A-maajoukkueen Helsingissä ja Tampereella pelattavaan kotiotteluun SMJK:n katsomoon – sisältäen siis sekä harjoitusottelut että Kansojen Liigan. Yksi lippu per ottelu.


Hallitus valitsee kilpailun voittajan helmikuun aikana, minkä jälkeen tulos julkistetaan mahdollisimman pian.


Osallistumalla kilpailuun annat SMJK:lle oikeuden käyttää kuvaa yhdistyksen tiedotteissa sekä sosiaalisessa mediassa.


 

SMJK:n kiertuepaitakisa

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

SMJK:n matkajärjestelyt ovat edistyneet ja jo aiemmin ilmoitetun suunnitelman mukaisesti SMJK tulee ensi kesän EM-kisojen 2020 yhteydessä järjestämään seuraavat lennot:

Perjantaina 12.6. Helsingistä Kööpenhaminaan HEL-CPH (tarkka lähtöaika selviää myöhemmin).


Sunnuntain 14.6. ja maanantain 15.6. välinen yönä, lähtöaika noin klo 01:00 Kööpenhaminasta Helsinkiin CPH-HEL.


Maanantaina 15.6. Kööpenhaminasta Pietariin CPH-LED (lähtöaika selviää myöhemmin). Lentojen hinta on noin 300 €/väli/suunta.


Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, varaukset sähköpostitse osoitteeseen: (50 € peruutusmaksu) lennot@suomifanit.com ; maksutiedot toimitetaan sähköpostiin ilmoittautuneille erikseen. Verkkokauppa näille lennoille tullaan avaamaan tammikuun puolivälissä osoitteeseen www.pohjoiskaarre.fi . Siihen asti, kunnes lennot ovat siellä myynnissä, voi paikan varata sähköpostilla tarvitsematta maksaa varausmaksua.


Verkkokaupan avautuessa käyttöön on lennot maksettava kokonaisuudessaan 31.1. mennessä joko pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Jos lentoa ei ole maksettu tällöin, varatut paikat vapautetaan yleiseen myyntiin.


SMJK varaa oikeuden muuttaa lentojen tarkkoja hintoja matkustajamäärän tarkentuessa. Tässä ilmoitetut hinnat ovat suuntaa-antavia.

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat myynnissä verkkokaupassa osoitteessa https://www.suomifanit.com/jasenmaksu.html . Vuoden 2019 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 15 eurolla 29.2.2020 saakka. Muille jäsenyyden hinta on 20 euroa. Voidaksesi maksaa jäsenmaksun sinun pitää olla kirjautuneena sisään verkkokauppaan. Vuoden 2020 jäsenmaksun maksaminen on edellytys sille, että voit ostaa lippuja vuoden 2020 maaotteluihin SMJK:n katsomoon.

 

Jäsenmaksun suuruus vahvistettiin 18.12.2019 pidetyssä SMJK:n syyskokouksesssa.

Kategoria: Uutiset Aaro Kuivalainen

Tuotteet 1-10 / 209

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5