Käyttöehdot

1. Rekisteröityminen

Onneksi olkoon, olet liittymässä Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n jäseneksi. Jäseneksi liittyminen edellyttää, että hyväksyt yhdistyksen säännöt. Jäseneksi liityt tilaamalla tuotteen ”jäsenmaksu uusi” ja täyttämällä yhteystietosi niille varattuihin kenttiin. Yhteystietosi lisätään jäsenrekisteriimme ja niiden perusteella saat mm. jäsenpostisi. On siis tärkeää, että pidät tietosi ajan tasalla. Puhelimitse olemme yhteydessä vain jos asia vaatii todella kiireistä selvittämistä. Rekisteröitymisen jälkeen voit ostaa jäsenille tarkoitettuja lippuja ja palveluita.

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinun tulee:

Liittyä Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n jäseneksi ilmoittamalla nimesi sekä muut pyydetyt tiedot.
Antaa suostumuksesi, että Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry rekisteröi henkilötiedot jäsenrekisteriinsä. Jäsentiedot ovat luottamuksellisia. Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.
Kauppapaikkaa käyttäessäsi sinun tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta.

2. Toimitus

Yhdistykseltä tilatut liput postitetaan kootusti noin kaksi viikkoa ennen varsinaisia otteluita.

3. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

--------------------

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.